kvitfjell-varden

Mye mer enn verdens beste skibakker

Bakker for verdenseliten og bakker for nybegynnere i en unik atmosfære for hygge og kos.

På fjellet i Gudbrandsdalen ligger snøen trygt. Kvitfjell alpinanlegg er blant de første skistedene som åpner hvert år, og blant de siste som stenger. Her er det mulig å legge skiferien og være sikker på det er nok snø å leke i.

vimeo_video_preview


KVITFJELL ER KJENT FOR DE GRØNNE, BREDE BAKKENE HVOR BARN OG NYBEGYNNERE KAN BOLTRE SEG, MEN OGSÅ DE SVARTE LØYPENE MED OLYMPISK STANDARD.

I disse bakkene la Kjetil Jansrud sitt grunnlag for å bli verdens beste alpinist, og hver vinter kommer han og resten av verdenseliten til Kvitfjell for å trene og konkurrere i World Cup.

Kvitfjell ble bygget til Lillehammer-OL i 1994. Det ble starten på Kvitfjells første fjellside, østsiden/mellomstasjonen, som etterhvert har fått løyper i hele fargespekteret - fra grønn til svart. Her ligger Nasjonalanlegget til glede for aktive alpinister. World Cup arrangeres årlig i Olympiabakken. 

Etterhvert ble Kvitfjells vestside utviklet og ble svært populær både for hyttemarkedet og for nye og eksisterende skigjester. Vestsiden er en mer familievennlig fjellside med grønne, blå og røde løyper.

Mer om Kvitfjell Varden