Skjermbilde 2018-02-05 kl. 14.24.37.png

15 gode grunner til å legge hyttedrømmen til Kvitfjell Varden

Atmosfære
Kvitfjell har behagelig høyfjellsatmosfære med storslagen natur, stillhet, hyggelige serveringssteder, god mat og kvalitet i alle ledd. Kvitfjell det perfekte stedet for avkobling og kvalitetstid med familie og venner. 

Unik beliggenhet med nærhet til alpint og langrenn
Kvitfjell Varden har en unik beliggenhet med en uslåelig kombinasjon av ski inn og ut til slalåmbakkene og langrennsløypene. Tomtene ligger fra 870-950 meter over havet med flotte turmuligheter rett utenfor hyttedøren.

Snøsikkerhet og lang sesong
Kvitfjell er med sin gunstige beliggenhet et av landets mest snøsikre alpinanlegg. 90 prosent av løypene ligger fra 600 meter over havet og oppover. Kvitfjell er hvert år et av skisentrene som åpner først og har lengst skisesong.  Varden, den nye fjellsiden, er den aller mest snøsikre fjellsiden i Kvitfjell. Her faller natursnøen enda oftere enn i resten av Kvitfjell.  

Ta kontakt for visning.

16.02.14 Vibeke Fürst Holtmann Kvitfjell 023.jpg

Familievennlig fjellside
Varden er Kvitfjells mest familievennlige fjellside. En gondol, en stolheis og 5 kilometer med brede, familievennlige løyper stod klare i romjulen sesongen 17/18. Løypene er perfekte for nybegynnere og for dem som liker store, gode carvingsvinger. 

familie_firepålinje.jpg

Gode solforhold
De nye tomtefeltene ligger høyt nok til at solforholdene er fantastiske hele dagen. 

Utsikt
På Kvitfjell Varden kan du se både mot Rondane, Jotunheimen, nærliggende fjellområder og mot Kvitfjell vest. De ulike tomteområdene har hver sine fordeler. 

Ta kontakt for visning.

Utsikt fra Varden. Foto_Hans_Kristiansen.JPG

Frityrfritt fjell!
Kvitfjell er kjent for hyggelige serveringssteder med god mat. Alle serveringsstedene selger skikkelig kvalitetsmat laget fra bunn. Prepperiet på GudbrandsGard hotell selger lokal mat i toppklasse, Koia er viden kjent for sine gourmetpølser og uslåelige afterskistemning, Tyrihanstunet for god atmosfære, god vin og og nydelig mat, Plaza og Ski inn Diner serverer rask mat laget fra bunn, skikkelig kaffe og godt bakverk. 

Langrenn
Kvitfjell har 600 km langrennsløyper i felles løypenett sammen med Skeikampen og Gålå. Fra den nye fjellsiden kommer du rett inn i snaufjellet til milevis med flotte turmuligheter. 

Fra Varden mot Skardbua.jpg

Gode bakker
Kvitfjell er kjent for å ha godt preparerte bakker med god variasjon. Standarden i Kvitfjell er til glede for alt fra nybegynnere til olympiske mestere. Kvitfjell arrangerer World Cup i alpint hvert år, som er et stort kvalitetsstempel for destinasjonen, og ikke minst en folkefest. 

Lite kø og god heiskapasitet
Kvitfjell er kjent for å være skientusiastenes vinterparadis. Kvaliteten på løyper, heiskapasiteten og prepparing av løyper er uslåelig. Siden Kvitfjell er delt opp i tre fjellsider blir skiløperne godt spredt og det blir sjelden kø. 

Tre fjellsider
De tre fjellsidene har hver sine kvaliteter. På mellomstasjonen finner du de mest krevende løypene. Her ligger nasjoalanlegget til glede for aktive alpinister i alle nivåer. Vestsiden byr på mer varierte løyper og gode solforhold, og Varden byr på brede, familievennlige løyper. 

Ta kontakt for visning.

Løyekart emd Varden scrrenshot.png

Flotte turmuligheter året rundt
Kvitfjell er difinitivt er perle på vinteren, men sykkel- og turmulighetene er like flotte også på sommeren. Lillehammerregionen byr på mang en opplevelse også om sommeren, og Hunderfossen Familiepark ligger en halv time unna. 

Behagelig reisevei
Forbedringene på E6 mot Gudbrandsdalen har gjort reiseveien raskere, mer effektiv og mer behagelig å kjøre. 

Fortsatt utvikling
2 nye heiser og 5 kilometer nye løyper er kun første del en av Vardenutbyggingen. Flere løyper, heiser, servicefunksjoner og serveringssteder kommer i årene fremover. 

Bygg hyttedrømmen!
Bygg hytta akkurat slik du vil ha den! Vi har ingen krav til hvem du velger som hytteleverandør. 

Les mer: tre tomteeiere forteller hvorfor de valgte å legge hyttedrømmen til Kvitfjell Varden

FAQ: spørsmål og svar om Kvitfjell Varden

Splitter ny fjellside

Hytte full an snø