Nye, flotte høyfjellstomter med unik beliggenhet.

Derfor har tomtesalget gått som en farsott i Kvitfjells nye fjellside

Nærheten til langrennsløypenettet samtidig som man er midt i bakken er den største grunnen til at vi valgte å kjøpe hyttetomt i Kvitfjell Varden.
— Petter, tomteeier Kvitfjell Varden

Kvitfjell Varden, Kvitfjells tredje og nye fjellside, er under full utbygging. 5 km nye, familievennlige løyper har blitt laget siden mai. Ny gondol og ny stolheis er snart på plass. Den nye fjellsiden vil være klar til bruk tidlig kommende sesong.

Det er takket være enorm interesse for hyttetomter i Kvitfjell Varden at den nye fjellsiden snart ser dagens lys. 

Høyfjellstomtene på Kvitfjell Varden har en unik beliggenhet med umiddelbar nærhet til både langrennsløyper og alpinbakken, til stor glede for dem som jakter på den ultimate hyttedrømmen. Takket være stor interesse for hyttetomter, ser den nye fjellsiden snart dagens lys.

Nærheten til bakken har alt å si. Vi har brukt mye tid på å å sjekke ut andre skisteder i Norge før vi landet på Kvitfjell.
— Jonas, tomteeier i Kvitfjell Varden

Unik beliggenhet

Kvitfjell Varden blir koblet sammen med vestsiden av Kvitfjell med en gondol, og en ny stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. Brede, familievennlige løyper preger Kvitfjell Varden. Petter og Jonas har kjøpt tomter på den nye fjellsiden, og kan fortelle at unik beliggenhet gjorde valget enkelt.

-Nærheten til langrennsløypenettet samtidig som man er midt i bakken er den største grunnen til at vi valgte å kjøpe hyttetomt i Kvitfjell Varden,” forteller Petter Harnes, som nylig kjøpte tomt i den nye Fjellsiden.

-Her kommer du rett inn i langrennsterreng tusen meter over havet samtidig som slalåmbakken er rett utenfor hyttedøra, bekrefter Jonas, som var tidlig ute med å sikre seg tomt på Varden. Jonas har tidligere bodd i en hytte hvor han og familien måte kjøre bil til bakken, og mener at livet blir lettere når hele familien kan følge sitt eget tempo.

-Nærheten til bakken har alt å si. Vi har brukt mye tid på å sjekke ut andre skisteder i Norge før vi landet på Kvitfjell. Nærheten til bakken gir hele familien fleksibilitet»

Snøsikkerhet, utsikt og fantastiske mennesker

Nedsnødd hytte i Kvitfjell
Kvitfjell er passe stort, har god snøsikkerhet, god reisevei, godt miljø og fantastiske mennesker. Her føler vi oss hjemme!
— David, tomteeier Kvitfjell Varden

David Jostrand, bosatt i Malmø, har hatt feriested i Kvitfjell i flere år. Nå har han og familien valgt å bytte over til den nye fjellsiden.  

-Kvitfjell er passe stort, har god snøsikkerhet, god reisevei, godt miljø og fantastiske mennesker. Her føler vi oss hjemme! Faktisk var det helt tilfeldig at vi havnet i Kvitfjell for noen år siden etter å ha lett etter hytte i et annet skisted i lengre tid. I dag er vi utrolig glade for at vi havnet her, og gleder oss til å oppgradere fra leilighet til egen hytte, forteller David. 

David og hans kone Cecilie har valgt å kjøpe tomt i Vesleseterfeltet. 

-Utsikten er det aller viktigste for oss. Vi vil kune se Rondane og Jotunheimen og ha full oversikt over vestsiden av Kvitfjell. Vi hadde aldri vurdert en tomt uten ski in og ut til både langrenn og alpinbakkene. Og selvsagt gode solforhold.

Vakker natur i Kvitfjell

Vakker natur i Kvitfjell

Dette skal bli et samlingssted for hele familien i lang tid fremover!
— Jonas, tomteeier Kvitfjell Varden

God reisevei

David og familien er bosatt i Malmø i Svergie, men reiseveien skremmer dem ikke. På dager med lite trafikk er det rundt en 7,5 timers kjøretur til Kvitfjell. Datteren Tiril på 4 år er vant til lange bilturer og pleier å sove hele veien. 

-Lange kjøreturer blir en vane, forteller David. E6 mot Kvitfjell har fått et stort løft de siste årene, og reiseveien er behagelig. Det er alltid verdt det når vi endelig er på plass!  Jeg gleder meg til hytta står klar så vi kan engasjere oss enda mer i Kvitfjell året rundt, avslutter David. 

Stor tro på ny fjellside

Kvitfjells nye fjellside markert.

Kvitfjells nye fjellside markert.

De nye tomteområdene ligger så høyt at her blir det sol hele dagen!
— Petter, tomteeier Kvitfjell Varden

Utviklingen i Kvitfjell Varden er bare første del av en større plan for den nye fjellsiden. Totalt skal 15 km nye løyper i alle vanskelighetsgrader og flere nye heiser på plass i årene fremover.

Jonas har skikkelig tro på utviklingen av ny fjellside. -Det at Kvitfjell nå får enda mer familievennlige bakker er ting ting, men forventingene er store også når det gjelder kommende utvikling både med tanke på service og flere nye bakker, forteller han.

-Vi gleder oss til hytta står ferdig og kommer til å bruke bakkene og langrennsløypene mye. Dette skal bli et samlingssted for hele familien i lang tid fremover!

Petter Harnes gleder seg over utsikt og gode solforhold. 

-De nye tomteområdene ligger så høyt at her blir det sol hele dagen. Det at Kvitfjell nå får enda en fjellside, vil gi enda bedre heiskapasitet og enda bedre løypenett. Nærheten til skiproduktet betyr alt. 

Les mer: 15 gode grunner til å kjøpe hyttetomt på Kvitfjell Varden

FAQ: spørsmål og svar om Kvitfjell Varden

Splitter ny fjellside

Solgte 6 tomter på 24 timer i Kvitfjell Varden