Nye, flotte høyfjellstomter med unik beliggenhet.

Derfor har tomtesalget gått som en farsott i Kvitfjells nye fjellside

Nærheten til langrennsløypenettet samtidig som man er midt i bakken er den største grunnen til at vi valgte å kjøpe hyttetomt i Kvitfjell Varden.
— Petter, tomteeier Kvitfjell Varden

Kvitfjell Varden, Kvitfjells tredje og nye fjellside, er under full utbygging. 5 km nye løyper har blitt hugget ut, bygget og planert siden mai. Ny gondol og ny stolheis er snart på plass. Den nye fjellsiden regnes med å være klar tidlig kommende sesong. 

Det er takket være enorm interesse for hyttetomter i Kvitfjell Varden at den nye fjellsiden snart ser dagens lys. 

Nærheten til skitilbudet gir hele familien fleksibilitet

Nærheten til bakken har alt å si. Vi har brukt mye tid på å å sjekke ut andre skisteder i Norge før vi landet på Kvitfjell.
— Jonas, tomteeier i Kvitfjell Varden

-Nærheten til langrennsløypenettet samtidig som man er midt i bakken er den største grunnen til at vi valgte å kjøpe hyttetomt i Kvitfjell Varden, forteller Petter Harnes, som nylig kjøpte tomt i den nye fjellsiden. 

-Her kommer du rett inn i langrennsterreng tusen meter over havet samtidig som slalåmbakken er rett utenfor hyttedøra, bekrefter Jonas, som var tidlig ute med å sikre seg tomt på Varden.  

–Nærheten til bakken har alt å si. Vi har brukt mye tid på å sjekke ut andre skisteder i Norge før vi landet på Kvitfjell. Nærheten til bakken gir hele familien fleksibilitet. Vi har tidligere vært en del på en hytte hvor man måtte kjøre bil til og fra bakken. Livet blir jo lettere når hele familie kan holde sitt eget tempo, forteller Jonas.

Snøsikkerhet, utsikt og fantastiske mennesker

Nedsnødd hytte i Kvitfjell
Kvitfjell er passe stort, har god snøsikkerhet, god reisevei, godt miljø og fantastiske mennesker. Her føler vi oss hjemme!
— David, tomteeier Kvitfjell Varden

David Jostrand, bosatt i Malmø, har hatt feriested i Kvitfjell i flere år. Nå har han og familien valgt å bytte over til den nye fjellsiden.  

-Kvitfjell er passe stort, har god snøsikkerhet, god reisevei, godt miljø og fantastiske mennesker. Her føler vi oss hjemme! Faktisk var det helt tilfeldig at vi havnet i Kvitfjell for noen år siden etter å ha lett etter hytte i et annet skisted i lengre tid. I dag er vi utrolig glade for at vi havnet her, og gleder oss til å oppgradere fra leilighet til egen hytte, forteller David. 

David og hans kone Cecilie har valgt å kjøpe tomt i Vesleseterfeltet. 

-Utsikten er det aller viktigste for oss. Vi vil kune se Rondane og Jotunheimen og ha full oversikt over vestsiden av Kvitfjell. Vi hadde aldri vurdert en tomt uten ski in og ut til både langrenn og alpinbakkene. Og selvsagt gode solforhold.

Vakker natur i Kvitfjell

Vakker natur i Kvitfjell

Dette skal bli et samlingssted for hele familien i lang tid fremover!
— Jonas, tomteeier Kvitfjell Varden

God reisevei

David og familien er bosatt i Malmø i Svergie, men reiseveien skremmer dem ikke. På dager med lite trafikk er det rundt en 7,5 timers kjøretur til Kvitfjell. Datteren Tiril på 4 år er vant til lange bilturer og pleier å sove hele veien. 

-Lange kjøreturer blir en vane, forteller David. Det er alltid verdt det når vi endelig er på plass!  Jeg gleder meg til hytta står klar så vi kan engasjere oss enda mer i Kvitfjell året rundt, avslutter David. 

Stor tro på ny fjellside

Kvitfjells nye fjellside markert.

Kvitfjells nye fjellside markert.

De nye tomteområdene ligger så høyt at her blir det sol hele dagen!
— Petter, tomteeier Kvitfjell Varden

Jonas har skikkelig tro på utviklingen av ny fjellside. -Det at Kvitfjell nå får enda mer familievennlige bakker er ting ting, men forventingene er store også når det gjelder kommende utvikling både med tanke på service og flere nye bakker, forteller han.

-Vi gleder oss til hytta står ferdig og kommer til å bruke bakkene og langrennsløypene mye. Dette skal bli et samlingssted for hele familien i lang tid fremover!

Petter Harnes gleder seg over utsikt og gode solforhold. 

-De nye tomteområdene ligger så høyt at her blir det sol hele dagen. Det at Kvitfjell nå får enda en fjellside, vil gi enda bedre heiskapasitet og enda bedre løypenett. Nærheten til skiproduktet betyr alt. 

Les mer: 15 gode grunner til å kjøpe hyttetomt på Kvitfjell Varden

FAQ: spørsmål og svar om Kvitfjell Varden

Splitter ny fjellside