kvitfjell-varden

For hele familien

Hele familien trives i Kvitfjell. På begge sider av fjellet finnes barneområder, med bakker og heiser godt tilrettelagt for barnas beste skiopplevelser. Prøv løypene der barna svinger mellom myke figurer, eller lek i skogsløyper, ta båndheisen, eller bli en del av Junior skipatruljen.

Kids Skitorget -  familieområdet på vestsiden
Kids Skitorget er vårt familieområde på Kvitfjell vest. Her finnes en 80 meter lang båndheis for de minste, et barneskitrekk, Kids-parken, Kids world cup, barneskicross og nye grillhytter. Skitorget ligger rett i nærheten med alle servicefasiliteter.

Kids GudbrandsGard - familieområdet på mellomstasjonen
Kids GudbrandsGard er barnas sted på mellomstasjonen. Området har i år blitt utvidet med ny båndheis og ny løype. Kids GudbrandsGard består av 2 båndheiser, 3 nybegynnerbakker, tallerkenheis, bølgeløype, skogsløype og en liten varmestue.

For små og store verdensstjerner
På den familievennlige vestsiden ligger barneområdet solvendt med god oversikt over bakkene. Prøv KIDS-parken for små parkentusiaster eller vær alpinstjerne for en dag i barnas egen world cup-løype. Utfordre familie og venner i KIDS World Cup, som har startbod, porter og fartsmåling ─ en miniversjon av løypen verdenseliten konkurrerer i.

Når barneområdene ikke lenger byr på store nok utfordringer finnes Kvitfjellparken med hopp og rails i alle former, størrelser og vanskelighetsgrader. Kvitfjells to parkområder er dessuten kjent for å være spennende og lekne. Hver dag forberedes de for nye hopp og triks.

Pust ut
Kvitfjell er et sted for nytelse og avkobling. Foran peisen på hytta med familien, i loungen på GudbrandsGard hotell, i bassenget på spaet, over en berdre lunsj på et av våre serveringssteder eller få noe godt i glasset på Tyrihanstunet på vestsiden eller Koia på mellomstasjonen etter endt skidag. Kvitfjell er stolte av å være en frityrfri sone og byr på spennende mat på alle serveringsstedene. Det er rikholdige servicesteder på begge sider av fjellet.

Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge.

Mer om Kvitfjell Varden