Mye mer enn verdens beste skibakker

Bakker for verdenseliten og bakker for nybegynnere i en unik atmosfære for hygge og kos.

På fjellet i Gudbrandsdalen ligger snøen trygt. Kvitfjell alpinanlegg er blant de første skistedene som åpner hvert år, og blant de siste som stenger. Her er det mulig å legge skiferien og være sikker på det er nok snø å leke i. 

Løypekart med Kvitfjell Varden, Kvitfjells nye, familiefamilie fjellside.

Løypekart med Kvitfjell Varden, Kvitfjells nye, familiefamilie fjellside.

Kvitfjell er kjent for de grønne, brede bakkene hvor barn og nybegynnere kan boltre seg, men også de svarte løypene med olympisk standard.

I disse bakkene la Kjetil Jansrud sitt grunnlag for å bli verdens beste alpinist, og hver vinter kommer han og resten av verdenseliten til Kvitfjell for å trene og konkurrere i World Cup.

Kvitfjell ble bygget til Lillehammer-OL i 1994. Det ble starten på Kvitfjells første fjellside, østsiden/mellomstasjonen, som etterhvert har fått løyper i hele fargespekteret - fra grønn til svart. Her ligger Nasjonalanlegget til glede for aktive alpinister. World Cup arrangeres årlig i Olympiabakken. 

Etterhvert ble Kvitfjells vestside utviklet og ble svært populær både for hyttemarkedet og for nye og eksisterende skigjester. Vestsiden er en mer familievennlig fjellside med grønne, blå og røde løyper.

For hele familien
Hele familien trives i Kvitfjell. På begge sider av fjellet finnes barneområder, med bakker og heiser godt tilrettelagt for barnas beste skiopplevelser. Prøv løypene der barna svinger mellom myke figurer, eller lek i skogsløyper, ta båndheisen, eller bli en del av Junior skipatruljen.

Kids Skitorget -  familieområdet på vestsiden
Kids Skitorget er vårt familieområde på Kvitfjell vest. Her finnes en 80 meter lang båndheis for de minste, et barneskitrekk, Kids-parken, Kids world cup, barneskicross og nye grillhytter. Skitorget ligger rett i nærheten med alle servicefasiliteter.

Kids GudbrandsGard - familieområdet på mellomstasjonen
Kids GudbrandsGard er barnas sted på mellomstasjonen. Området har i år blitt utvidet med ny båndheis og ny løype. Kids GudbrandsGard består av 2 båndheiser, 3 nybegynnerbakker, tallerkenheis, bølgeløype, skogsløype og en liten varmestue.

For små og store verdensstjerner
På den familievennlige vestsiden ligger barneområdet solvendt med god oversikt over bakkene. Prøv KIDS-parken for små parkentusiaster eller vær alpinstjerne for en dag i barnas egen world cup-løype. Utfordre familie og venner i KIDS World Cup, som har startbod, porter og fartsmåling ─ en miniversjon av løypen verdenseliten konkurrerer i.

Når barneområdene ikke lenger byr på store nok utfordringer finnes Kvitfjellparken med hopp og rails i alle former, størrelser og vanskelighetsgrader. Kvitfjells to parkområder er dessuten kjent for å være spennende og lekne. Hver dag forberedes de for nye hopp og triks.

Pust ut
Kvitfjell er et sted for nytelse og avkobling. Foran peisen på hytta med familien, i loungen på GudbrandsGard hotell, i bassenget på spaet, over en berdre lunsj på et av våre serveringssteder eller få noe godt i glasset på Tyrihanstunet på vestsiden eller Koia på mellomstasjonen etter endt skidag. Kvitfjell er stolte av å være en frityrfri sone og byr på spennende mat på alle serveringsstedene. Det er rikholdige servicesteder på begge sider av fjellet.

Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge.

Koia, mellomstasjonen

Koia, mellomstasjonen

Prepperiet på GudbrandsGard hotell

Prepperiet på GudbrandsGard hotell

Tyrihanstunet, Kvitfjell vest

Tyrihanstunet, Kvitfjell vest

Plaza, mellomstasjonen

Plaza, mellomstasjonen

UTLEIEMULIGHETER

Ved å leie ut din hytte eller leilighet i Kvitfjell vil du få gode ekstrainntekter når du ikke bruker den og ha noen som ser til den. Det er trygt, enkelt og lønnsomt.

Det er enkelt å leie ut hytta gjennom Hafjell Kvitfjell Booking. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en utleiekontrakt. Hafjell Kvitfjell Booking sørger for en god presentasjon av enheten på vår webside og finn.no og administrerer hele prosessen rundt utleien.