Solgte 6 hyttetomter i Kvitfjells nye fjellside på 24 timer

Bildet viser eiendomsmegler Hallvard Brekke Klingen fra Privatmegleren med Kvitfjells nye fjellside i bakgrunnen.

Bildet viser eiendomsmegler Hallvard Brekke Klingen fra Privatmegleren med Kvitfjells nye fjellside i bakgrunnen.

Interessen for hyttetomter i Kvitfjell Varden vil ingen ende ta. I løpet av 24 timer i høstferien ble det solgt 6 tomter for i overkant av 12 millioner kroner.

Eiendomsmegler i Privatmegleren Hallvard Brekke Klingen er overveldet over interessen for Kvitfjells nye fjellside.

-Interessen for Varden har vært stor helt fra starten. Salgsstart var i november i fjor, og det har vært høyt trykk hele det siste året.

Salget har gått jevnt gjennom vinteren, og stilnet naturlig nok i juni og juli. Nå som høsten er her, har engasjementet tatt seg opp igjen. August og september ga noen salg, men det er nå i høstferien at det virkelig har begynt å skje ting.

Toppstasjonen til den nye stolheisen tar form.

Toppstasjonen til den nye stolheisen tar form.

Høstferien

-Jeg har hatt en god del visninger nå i høstferien. Det skjedde ikke så mye før alle plutselig bestemte seg på en gang og utløste et skred av salg. 6 hyttetomter ble solgt på 24 timer til i overkant av 12 millioner kroner. Flere salg er nært forestående og det er fortsatt mange som skal på visning i høstferien, forteller Klingen.

Fremgangen med utbyggingen av den nye fjellsiden er nå godt synlig og langt på vei, til skigjester og tomteinteressenters begeistring. Nye heiser bygges og nye løyper er hugget ut. Fjellsiden vil være i drift innen noen måneder.

Stor fremgang med utbygging

Kvitfjell Varden i sommer. Foto: Anders Aasheim.

Kvitfjell Varden i sommer. Foto: Anders Aasheim.

-Folk ser hvor mye som har skjedd her siden sist vinter. Det har gjort dem enda mer ivrige. Det at så mange tomter blir solgt så fort, stresser opp dem som sitter på gjerdet og får fart på prosessen med å bestemme seg. Resultet av det siste døgnets salg har vært at enda flere har booket visninger de siste dagene av høstferien, forteller Klingen.

Kvitfjell er et populært sted å tilbringe høstferien og det merkes på intensiteten at folk har lagt sommeren bak seg og tenker mot vinter.

-Dette har gått over all forventning og jeg er spent på hva vi har klart å lande av salg når høstferien er over, avslutter Klingen.

Les mer: tre tomteeiere forteller hvorfor de valgte å legge hyttedrømmen til Kvitfjell Varden

15 gode grunner til å kjøpe hyttetomt på Kvitfjell Varden

Splitter ny fjellside

FAQ: spørsmål og svar om hyttetomt i Kvitfjell Varden